Головна » Покупки на Temu

Покупки на Temu

Здається, всі вже бачили рекламу цього маркетплейсу: Temu Europe «#безкоштовні подарунки🛍️Отримай свій безкоштовний подарунок зараз. Поспішай до нас та економь гроші!【Лише для нових користувачів додатка з підходящими замовленнями】». Я б раніше на неї (рекламу) зреагувала, але ж вона веде до апстору і вимагає встановити додаток. Ще й постійно пропонує щось крутити, щось витирати…

Так от. Цей день настав і додаток я встановила. Мінімальна сума замовлення на даний час складає 413 гривень. Тобто окрім «безкоштовного подарунку» потрібно ще щось обрати. У мережі рекомендують дивитись відгуки, уважно читати опис… важко сказати, чи я то все робила. Наче й читала-дивилася, але речі прийшли просто жахливо синтетичні. Сто років такого навіть у руках не тримала.

Також у замовленні через додаток TEMU брала дитині планшет, водну розмальовку і магнітну дошку для малювання. До якості цих речей запитань нема. Приблизно те саме продають на тій же розетці і ще в купі магазинів. Все ж з Китаю)

Доставка була у магазин поряд з вказаною домашньою адресою. У моєму випадку це була точка видачі міст експрес. Але, для прикладу, чоловік замовив якісь зарядні штуки, то їх привезли у поштомат нової пошти.

Загалом не рекомендувала б купівлю саме одягу, але всілякі дрібниці і побутові речі наче непогані. Про відгуки окрема пісня: там їх просто мільярд позитивних. Не розумію звідки. Тому закликаю особливо на них не спиратись.

femil

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Повернутись до верху